Na een periode met hard werken, kunnen de leerlingen genieten van een welverdiende vakantie. We zien jullie graag weer op maandag 6 mei!

Spannende dagen voor de leerlingen van groep 8. We wensen jullie heel veel succes!

Deze dag worden de leerkrachten bijgeschoold. Over de inhoud hiervan wordt u middels de nieuwsbrief nader geïnformeerd. Alle leerlingen van Merlijn zijn deze dag vrij.

Op vrijdag 15 februari krijgen de kinderen hun rapport mee. Wat is er weer hard gewerkt de afgelopen tijd!

Op 23 januari starten weer de Nationale Voorleesdagen! Ook op Merlijn besteden wij weer aandacht aan het grote belang van voorlezen aan kinderen.

Aanstaande woensdag houden wij een open dag! Nog zoekende naar een geschikte basisschool voor uw kind? Kom gerust langs tussen 9.00 uur en 11.00 uur.
Directrice Ingrid Op de Laak is aanwezig om u rond te leiden en vragen te beantwoorden. Liever een afspraak op een ander moment? Neem dan contact op via 0252 688008.

open dag obsmerlijn

Op maandag 3 september worden alle leerlingen tussen 08.05 uur en 08.15 uur in hun nieuwe groep verwacht. De inloop duurt op deze toch altijd weer bijzondere eerste schooldag een kwartier langer dan normaal. We starten de lessen om 08.30 uur.

We wensen alle leerlingen een leerzaam, gezellig schooljaar toe!

Laatste schooldag voor groep 1 t/m 7. Alle kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij. Fijne vakantie!