Merlijn is een kleinschalige basisschool met 7 groepen. We hebben een combinatiegroep 1/2 , enkele groepen 3,4,5,6,7 en 8.

Hieronder vertellen de leerkrachten u in grote lijnen over de belangrijkste onderdelen die in dat schooljaar aan bod komen. Op de informatieavond aan het begin van het schooljaar krijgt u nadere toelichting op elk van de onderdelen.

Onze kleutergroep is een combinatiegroep van kinderen uit groep 1 en groep 2. Op maandag tot en met woensdag staat juf Claudia voor de groep en op donderdag en vrijdag juf Martine. Lees hier meer over de dagindeling en de belangrijkste onderdelen die aan bod komen.

Groep 3 is dit schooljaar een kleine groep. De leerkrachten zijn juf Daisy op maandag en dinsdag, juf Martine op woensdag en juf Joyce op donderdag en vrijdag. Hieronder beschrijven wij kort de belangrijkste onderdelen die aan bod komen in groep 3. 

In groep 4 staat juf Cherel alle dagen van de week voor de groep. Hieronder leest u in het kort over de belangrijkste onderdelen die we in groep 4 op Merlijn aan bod laten komen. 

In groep 5 staat op maandag en dinsdag juf Mariska voor klas en op woensdag tot en met vrijdag juf Froukje. Klik hieronder om meer te lezen over de belangrijkste stof die we leren in groep 5 op Merlijn. 

Groep 6 wordt dit schooljaar geleid door juf Melissa. Zij zal alle dagen van de week het onderwijs aan deze groep verzorgen. Hieronder leest u een aantal van de belangrijkste punten die hierbij aan bod komen. 

Juf Manon zal dit schooljaar alle dagen van de week voor groep 7 staan. Lees hieronder verder over de belangrijkste onderdelen die wij in deze groep aan bod laten komen. 

In groep 8 zullen dit jaar 25 leerlingen hun schoolloopbaan op Merlijn afronden. Juf Tessa zal deze groep begeleiden naar het voortgezet onderwijs. Lees hieronder verder over een paar van de  hoogtepunten die de kinderen in groep 8 op Merlijn meemaken.