Welkom!!

Op woensdag 27 juni spelen we met de hele school een voorstelling spelen om te vieren dat we meedoen aan het Cultuur Magneetschool Project. De voorstelling spelen we nu definitief in de speelzaal van de Breedenborgh.

We spelen de voorstelling deze ochtend twee keer.
De eerste voorstelling begint om 8.30u en duurt tot ongeveer 9.45u.
De tweede voorstelling begint om 10.30u en eindigt ongeveer om 11.45u.

Alle kinderen spelen op een of andere manier een rol in deze voorstelling. Dat betekent ook dat als u allen op hetzelfde momet komt kijken, dat we niet genoeg plaats hebben om iedereen een plek te geven. Daarom stellen we voor, dat als u uw kinderen heeft in de groepen (5),6,7,8 dat u dan zoveel mogelijk de eerste voorstelling bezoekt en als u uw kinderen heeft in de groepen 1/2,3/4/(5) dat u dan zoveel mogelijk de tweede voorstelling bezoekt.

Het Cultuur Magneetschoolproject omvat ook een verbindende factor met de omgeving.Op woensdag zullen ook genodigden van het Adama's Inloophuis aanwezig zijn. Het zijn vrijwilligers die weten wat het betekent als iemand in je omgeving met kanker te maken krijgt en die in het huis volwassenen, kinderen en (ex)patiĆ«nten de gelegenheid bieden om weer lekker in hun vel te zitten, in contact te brengen met lotgenoten of heel simpel.. eens niet met de ziekte bezig te zijn. Muziek maken, kunst, cultuur, sport  zijn daarbij erg belangrijke hulpmiddelen. Onze voorstelling heeft dan ook dat  "Opfleurkarakter" meegekregen. Koning Merlijn is ziek en moet immers beter worden gemaakt. De kinderen hebben daarvoor allerlei oplossingen bedacht. Het belooft dan ook een vrolijke voorstelling te worden.

Dit is onze invulling van "het kleine gebaar" aan het Adama's Inloophuis, dat kan bestaan van vele giften vanuit Nieuw-Vennep en omstreken.Wilt u ons helpen er een groot gebaar van te maken door een kleine financiĆ«le bijdrage te geven aan de kinderen die bij de ingang van de zaal staan? Er liggen bij de ingang folders met informatie over het Adama's Inloophuis, hun doelen en hun activiteiten. Neem ze gerust mee .

We hopen u allemaal op woensdag 27 juni te zien. Tot dan!

cultuurmagneetschooladamas inloophuis